Sosyal Bilimler Enstitüsü - Haberler

Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Prof. Dr. Ahmet Kılıçoğlu'nun yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

16.06.2023
Haber Başlığı

Konuşmacı olarak Dr. Öğr. Üyesi Kutlu Kağan Türkarslan'ın yer aldığı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

08.06.2023
Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Doç. Dr. Gonca Güzel Şahin yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

12.05.2023
Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Doç. Dr. Ilgar Seyidov'un yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

12.05.2023
Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Prof. Dr. İbrahim Birkan'ın yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

10.05.2023
Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Prof. Dr. Hakkı Hakan Yılmaz'ın yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Doç. Dr. Hülya Saygılı'nın yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Prof. Dr. Ali Rıza Zafer Sayar'ın yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Dr. Magdalena Cieślak'ın yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Dr. Öğr. Üyesi Eda Bektaş'ın yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Doç. Dr. Asuman Özgür Keysan'ın yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Doç. Dr. Gözde Yılmaz'ın yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

05.05.2023
Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Mithat Üner'in yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

05.05.2023
Haber Başlığı

Konuşmacı olarak Prof. Dr. Sofiya Ostrovska’nın yer aldığı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

03.05.2023
Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Doç. Dr. Elif Eşiyok'un yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

02.05.2023
Haber Başlığı

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenlediği, konuşmacı olarak Prof. Dr. İlhami Sığırcı'nın  yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

02.05.2023
Haber Başlığı

Sosyal Bilimler Enstitüsünün düzenlediği Webinarlar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

28.04.2023
Haber Başlığı

Konuşmacı olarak Prof. Dr. H. Hakan Yılmaz'ın yer alacağı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

28.04.2023
Haber Başlığı

Konuşmacı olarak Dr. Öğr. Üyesi Canay Doğulu’nun yer aldığı, herkese açık çevrimiçi webinar ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

24.04.2023